szerző:
hvg.hu

A taxis tüntetés résztvevői egyvalamit már biztosan elértek: hirtelen rengetegen érdeklődnek az Uber iránt.

Hirtelen megugrott az Uberrel kapcsolatos magyarországi Google-keresések száma. A felhasználók leginkább az Uber, az über és az uber taxi kifejezésekre keresnek. Hogy mennyire ugrott meg hétfőn a szolgáltatással kapcsolatos keresések száma, az jól látszik a Google adataiból.

©

Az iPhone-os App Store közel valós időben frissülő népszerűségi listájából az is kiderül: az emberek nem csak rákeresnek az Uberre, hanem letöltik az alkalmazást, jó eséllyel legalább kipróbálják azt. Az Uber app hirtelen a magyar letöltési lista első helyére ugrott.

©

Ha kíváncsi az Ubernek remek ingyenreklámot biztosító tiltakozás 3 überelhetetlen mondatára is, itt találja őket.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!