szerző:
hvg.hu

Felejtse el a hagyományos kulacsokat, amelyekben csak egyfajta frissítőt vihet magával. Ezzel a termékkel okostelefonján kérhet olyan teát vagy üdítőt a kulacsba, amilyenhez épp kedve támad.

Nagyon sajnáljuk, hogy csak az év végén érkezik a LifeFules okoskulacs, hiszen annyira jó - bár az alapja egyáltalán nem új - ötlet. Hasonlóan működik, mint sok kávégép, amelyekbe különböző ízesítésben előre lehet venni kapszulákat, majd azokat belehelyezve gyors elkészül az ital.

©

Ugyanezt próbálja a LifeFuels megvalósítani egy kulaccsal, ami két szempontból is remek ötlet: egyrészt bárhová magunkkal vihetjük a szerkezetet, másrészt pedig okostelefonunkkal könnyedén irányítható.

Ahogy a termékvideón is látható, csak a megfelelő kapszulák, egy kis víz és a telefon kell a működéséhez. Reggel például kiválaszthatjuk azt az italt, amely a megfelelő vitaminokkal és ásványi anyagokkal lát el, munka közben pedig például kérhetünk egy frissítő teát.

Ehhez csak meg kell nyitni a szolgáltatás alkalmazását, majd kiválasztani hogy milyen kapszulával dobja fel a kulacsba öntött vizet, egy érintéssel pedig el is készül. A Bluetooth-kapcsolattal működő kulacson van egy apró kijelző, azon lehet ellenőrizni, hogy épp milyen ital van benne.

A fejlesztők tervei szerint 40 féle italkapszula lesz vásárolható a kulacshoz, és olyan fitnesz alkalmazásokkal is együttműködik majd, mint a FitBit, a MyFitnessPal vagy az Apple Health.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!