Figyelmeztet a kereső, ha beleütközünk a Kínai Nagy Tűzfalba

2012. június 01., péntek, 18:30
Szerző:


Címkék: ; ;

A Google nem szereti Kínát – Kína pedig nem szereti a Google-t.

A Google nem szereti Kínát – Kína pedig nem szereti a Google-t. Ez nyílt titok, hogy miért alakult így annak számos oka lehet (terjedelmes beszámolónk itt). Ha vaálasztanom kellene, hogy Google vagy Kína, akkor inkább az előző mellett tenném le voksomat: igaz, nem tökéletes, és erős Big Brother jeleket kezd mutatni, de legalább nem cenzúrázik (olyan erősen).

A Kínai Nagy Tűzfal (hivatalos nevén „Golden Shield”) ezzel ellentétben a világ legnagyobb és legdrágább internet-szűrője és megfigyelő rendszere. A Google most új eszközzel veszi fel a harcot a cenzúra ellen: figyelmezteti a felhasználókat, ha beleütköznek az „aranypajzsba”.

1 HOZZÁSZÓLÁS
2012. június 1., 20:51 NodeZer0

Istenem, tanuljatok már meg helyesen írni...

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Figyelmeztet a kereső, ha beleütközünk a Kínai Nagy Tűzfalba
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X