Péterfy Bori a Home office-ban: "Fekete lyukban hagytam a szívem"

HVG360

1 perc

2020.03.20. 17:30

2020.03.23. 09:51

Péterfy Bori nagyon nehezen bírja közönség nélkül, viszont az erdei karanténban elbújva is probálnak "formálisan élni". A vírust pedig beleírja a friss dalaiba. Home office, avagy jelentések a "karanténból" - M.Kiss Csaba sorozata arról, ki hogyan próbál túlélni és milyen változásokat remél.

Home office - Jelentések a "karanténból"

Miközben nagy tettekre készülünk, például a Mars meghódítására, egy láthatatlan kis vírus térdre kényszeríti az egész emberiséget, milliárdosoktól a nincstelenekig. Jobb híján mindenki az otthonába menekül és igyekszik kibekkelni ezt az egészet. A hvg360-on minden nap jelentkezik a Home office, amelyben M. Kiss Csaba kérdezi aktív élethez, nyilvánossághoz szokott ismert emberektől, hogy miként élik meg a helyzetet, hogy látják a közelebbi és távolabbi jövőt, mit tesznek épp, s mit kell elhagyniuk a szokásos tennivalóik közül. A most kezdődő nehéz időszakot dokumentálja a sorozat manír nélküli, személyes beszélgetésekkel, s közben segít talán a nézőknek is a privát túlélésben.

A következő beszélgetőpartner Geszti Péter lesz, aki az egy hete tartó házi karanténból jelentkezik. Ő bezárva sem bír leállni, továbbra is cikázik és száguldozik, de most csak gondolatban, és arra a következtetésre jutott, hogy „olyan szintű leseggelés jön, amiből nehéz lesz fölállni“.

Az előző részben Bojár Gábor üzletember, a száz leggazdagabb magyar egyike, aki 70 éves férfiként az egyik legveszélyeztetettebb csoporthoz tartozik maga is, a balatoni bezárkózásról, a kormány felelősségéről és a világban várható változásokról beszélt.