Bojár Gábor a Home office-ban: "Világos, hogy eltagadnak előlünk dolgokat"

HVG360

1 perc

2020.03.19. 17:30

2020.03.20. 15:02

Miközben nagy tettekre készülünk, például a Mars meghódítására, egy láthatatlan kis vírus térdre kényszeríti az egész emberiséget, milliárdosoktól a nincstelenekig. Jobb híján mindenki az otthonába menekül és igyekszik kibekkelni ezt az egészet. De ki hogyan próbál túlélni és ki milyen változásokat remél otthon a négy fal között? Home office, avagy jelentések a "karanténból" - M.Kiss Csaba sorozata.

Home office - Jelentések a "karanténból"

A belátható közeljövőben minden nap jelentkezik majd a hvg360-on a Home office, amelyben M.Kiss Csaba kérdezi aktív élethez, nyilvánossághoz szokott ismert emberektől, hogy miként élik meg a helyzetet, hogy látják a közelebbi és távolabbi jövőt, mit tesznek épp, s mit kell elhagyniuk a szokásos tennivalóik közül. A most kezdődő nehéz időszakot dokumentálja a sorozat manír nélküli, személyes beszélgetésekkel, s közben segít talán a nézőknek is a privát túlélésben.

Az előző részben a Thália Színház művészeti vezetője, az ország egyik legnépszerűbb színésznője, Schell Judit a hálószóbájából adott Skype–interjút. A mai epizódban Bojár Gábor üzletember, a száz leggazdagabb magyar egyike, aki 70 éves férfiként az egyik legveszélyeztetettebb csoporthoz tartozik maga is, a balatoni bezárkózásról, a kormány felelősségéről és a világban várható változásokról beszél.

A következő adás beszélgetőpartnere Péterfy Bori, énekesnő, színésznő, aki brutálisnak látja a helyzetet, de ihletet is tud belőle meríteni, és aki a frissen irt dalából egy sort el is énekel, kizárólag a hvg360-nak.