szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Két rendőrkapitányság élén történt személyi változás Veszprém megyében. Erről dr. Bolcsik Zoltán r. dandártábornok, Veszprém megyei rendőrfőkapitány az érintett kapitányságokat állománygyűlésen tájékoztatta, illetve beiktatta hivatalukba az új vezetőket - adta hírül a police.hu.

Pataki György r. alezredes hosszan tartó betegsége miatt a Balatonalmádi Rendőrkapitányság megbízott vezetője november 16-tól dr. Szabó János r. alezredes, a Várpalotai Rendőrkapitányság korábbi vezetője.

A Várpalotai Rendőrkapitányság megbízott vezetője dr. Csányi Zoltán r. őrnagy lett, a főkapitányság korábbi hivatalvezetője.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!