szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Három Volkswagen típusú személygépkocsit kísérelt meg ellopni egyetlen éjszaka alatt egy ajkai férfi, de csak egyet sikerült hazavinnie. Az napokban az ajkai nyomozók a férfi garázsában megtalálták az ellopott Golfot és elfogták a VW-re specializálódott autótolvajt - adta hírül a police.hu.

A munkahelye előtt parkoló VW Golf típusú személygépkocsi bal első ajtózárát megrongálták és megpróbálták a gépkocsit eltulajdonítani – tett feljelentést december 22-én egy ajkai férfi. Egy másik helyi férfi is bejelentést tett aznap. Elmondta, hogy reggel hajnal öt órakor nem találta a ház előtti parkolóban VW Jetta típusú személygépkocsiját. Végül az autóra egy utcával lejjebb lelt rá. De mivel semmi sem hiányzott belőle, ekkor még nem tett bejelentést, csak visszazárta a kocsit. Néhány órával később a szürke színű Jettát ismét elvitték. Miután a tulajdonos megtette a feljelentést, az autó még aznap megtalálták a rendőrök az ajkai kispiacnál.

December 22-én egy harmadik helyi lakos is bejelentést tett autója ellopásáról. Az ismeretlen tettes az éjszaka folyamán a lakóháza előtti parkolóból tulajdonította el sötétkék színű VW Golf típusú személygépkocsiját. Az Ajkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói az adatgyűjtés során az elkövető személyére vonatkozóan pontos személyleírást kaptak. Elfogták, majd őrizetbe vették a bűncselekmények elkövetésével alaposan gyanúsítható Sz. L. ajkai lakost.

A középkorú férfi garázsában az ellopott WV Golf mellett több Volkswagen autóból származó motort találtak, amelyek eredete a vizsgálat során még tisztázásra szorul.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elhunyt a tévétornából jól ismert Bérczi István tornász

Elhunyt a tévétornából jól ismert Bérczi István tornász

Allergiás reakció miatt kórházba vitték Gyurcsány Ferencet

Allergiás reakció miatt kórházba vitték Gyurcsány Ferencet

Az Apple-t is elérte a globális hiány, visszafogják egyes MacBook- és iPad-modellek gyártását

Az Apple-t is elérte a globális hiány, visszafogják egyes MacBook- és iPad-modellek gyártását