szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A több mint egy évtizedes vállalaton belül megszerzett tapasztalattal rendelkező Roelof Hansman vette át a LeasePlan Hungária irányítását február elejétől.

Roelof Hansman 40 éves holland származású szakember irányítja februártól a LeasePlan Hungária tevékenységét. Az új vezérigazgató több éves Skandináviában szerzett kereskedelmi vezetői tapasztalattal csatlakozott a LeasePlan Corporation-höz 1999-ben.

LeasePlanes pályafutását senior üzleti elemzőként kezdte, ezt követően stratégiai és üzletfejlesztési vezetőként felelős volt többek között a görögországi vállalat alapításáért. Később regionális-pénzügyi igazgatóként tevékenykedett, majd 2006-tól mostanáig a németországi LeasePlan pénzügyi és IT igazgatója volt. A több mint 300 főt foglalkoztató és közel 90 ezer autót üzemeltető németországi vállalat négyéves, sikeres pénzügyi irányítása során jelentős szakmai tapasztalatot halmozott fel a szakember, aki mostantól a harminc országban jelenlevő cég magyarországi vállalatának átfogó irányításáért lesz felelős.

A LeasePlan Hungária korábbi elsőszámú vezetője, Nigel Storny az európai piacon kiemelkedően fontos országnak számító ausztriai LeasePlan vállalat vezérigazgatója lett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!