szerző:
automenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A csongrádi megyeszékhely központjában kedden reggel figyeltek fel a helyi körzeti megbízottak egy Skodára, melynek...

A csongrádi megyeszékhely központjában kedden reggel figyeltek fel a helyi körzeti megbízottak egy Skodára, melynek sofőrjét, egyéb ügyei miatt már városszerte jól ismerték az egyenruhások, ezért úgy döntöttek, hogy igazoltatják. Amikor az autós észlelte, hogy a rendőrök utánafordulnak, hirtelen gázt adott, majd az első kereszteződésnél behajtott egy kisutcába, ahol kiugrott az autóból és futásnak eredt.

A férfi egy ideig menekült, de amikor látta, hogy a rendőrök körbe veszik, inkább feladta. A menekülés oka hamar egyértelművé vált, a 23 éves szegedi lakosról ugyanis gyorsan kiderült, hogy korábban eltiltották a járművezetéstől, az autónak pedig nincs érvényes forgalmi engedélye. A férfi ellen ezért több eljárás is indult, valamint vizsgálják azt is, hogy mire készült a csomagtartóban talált fűrésszel és erővágóval.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Önállóan készül 2022-re Szanyiék pártja

Önállóan készül 2022-re Szanyiék pártja

Vége az ingyen internetnek: leállítja a Google a Loon projektet

Vége az ingyen internetnek: leállítja a Google a Loon projektet

Bűnügyi felügyelet alatt marad Bige László

Bűnügyi felügyelet alatt marad Bige László