Tetszett a cikk?

Hazánk vezető flottakezelő vállalata, a LeasePlan Hungária Zrt. kereskedelmi tevékenységének irányítását márciustól Pesti Tímea látja el.

A LeasePlan új kereskedelmi igazgatója legutóbb marketing kommunikációs megoldások forgalmazásában, azt megelőzően a gyógyszeripari értékesítés területén szerzett többéves tapasztalatot. A svéd HL Display Hungary munkáját ügyvezető igazgatóként egy évtizeden keresztül irányította, miközben a skandináv vállalatcsoport közép-kelet európai regionális értékesítéséért is felelős volt. Az általa felállított költségkímélő működési struktúrának köszönhetően a hozzá tartozó öt ország mindegyike várakozáson felüli értékesítési eredménnyel büszkélkedhetett. Ezt megelőzően a világ egyik vezető gyógyszervállalatánál, a Novartis Hungáriánál volt ügyfélszolgálati és kereskedelmi vezető.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Autó

Oros Attila lett a BMW marketingvezetője

2010. június 1-jétől Oros Attila (39) tölti be a BMW Magyarország marketingvezetői pozícióját. A területet korábban az ügyvezető, Henning Putzke felügyelte.

Autó

Megjelent a Prémium Autó Plusz 2011

A HVG Online Szakmai Kiadványok sorozat legfrissebb lapjában, a Prémium Autó Plusz 2011 című kiadványban a szerkesztők ismét arra vállalkoztak, hogy bemutassák, értékeljék a magyar prémium autós piacot.

Autó

Új vezető az európai Toyota élén

A Toyota június 24-i hatállyal Didier Leroyt nevezte ki a Toyota Motor Europe (TME) elnökének. Didier Leroy felügyeli majd a Toyota összes európai tevékenységét, beleértve a gyártást, tervezést, értékesítést és marketinget is. Emellett megtartja a Toyota Motor Corporation szervezetén belüli jelenlegi feladatköreit is, mint managing officer és európai minőségbiztosítási vezető. Didier Leroy Tadashi Arashima helyét veszi át, aki visszavonul jelenlegi beosztásaiból.

Autó

Lengyel ügyvezetője van a Citroën Hungáriának

Január 1-jétől Wojciech Tomaszkiewicz-et nevezték ki a Citroën Hungária ügyvezető igazgatójának, aki az első nem francia nemzetiségű vezető a magyar leányvállalat élén. Előzőleg az Automobiles Citroën kereskedelmi igazgatóságán az északi régió öt országának – így Magyarországnak is – az újautós, alkatrész-kereskedelmi és minőségügyi tevékenységét koordinálta, a központ nagykövete volt ezekben az országokban, ami jelenlegi pozíciójához rendkívül hasznos tapasztalattal szolgál.

Autó

Magyar vezető a hazai Hyundai élén

A Magyarországon töltött több mint három év után véget ért Richard Kopecny ügyvezetői megbízása a Hyundai Holding Hungary Kft. élén. Az igazgató a jövőben az a márkát nálunk forgalmazó AutoBinck csoport vezetőségében regionális feladatok elvégzésére kapott felkérést, ám megtartja elnöki pozícióját a magyar cégnél.