Tetszett a cikk?

A Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezetői teendőit Nagy István és Reinhard Leutgeb vették át. Mindkét vezető korábban is a vállalat alkalmazottja volt, és ügyvezetőként a néhány héttel ezelőtt kinevezett Christian Schlagert követik ezen a poszton, aki személyes okokból vált meg a feladatkörtől. A korábbi ügyvezető más szakmai kihívásokat keresve folytatja pályafutását.

Reinhard Leutgeb (38 éves) szakmai pályafutása 24 éve kezdődött a Pappasnál. 1987-ben a linzi Pappasnál tanoncként kezdte pályafutását, s 1997-ben tette le a szakmunkásvizsgát. 1999-ben az alkatrész-beszerzési részlegen folytatta munkáját, s egy év múlva már az alkatrészraktár vezetője lett. A linzi születésű osztrák szakember 2005-ben jött Magyarországra, ahol aftersales manager lett. Szakmai munkája mellett folyamatosan képezte magát, 2002-ben gazdasági mérnöki diplomát szerzett üzemgazdasági szakirányon.

Nagy István (59 éves) személyében olyan ügyvezetője lett a legnagyobb magyar gépjármű-kereskedelmi vállalatnak, aki nemcsak a Pappast ismeri jól, hanem jelentős szakmai tapasztalatokkal is rendelkezik. Budapesten, a Műszaki Egyetemen szerzett diplomát, majd 1977-ben a Mogürt állami gépjármű-kereskedelmi vállalatnál kezdte pályafutását. 1993 és 1996 között az Ikarus Trade-nél vezette az exportrészleget, majd a DAF és a Volvo haszonjármű-értékesítési vezetője. 2000 óta dolgozik a Pappasnál, ahol kezdetben a haszonjárművek és autóbuszok értékesítéséért felelt, s 2007 óta az ügyvezetés tagja is.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Autó

Lengyel ügyvezetője van a Citroën Hungáriának

Január 1-jétől Wojciech Tomaszkiewicz-et nevezték ki a Citroën Hungária ügyvezető igazgatójának, aki az első nem francia nemzetiségű vezető a magyar leányvállalat élén. Előzőleg az Automobiles Citroën kereskedelmi igazgatóságán az északi régió öt országának – így Magyarországnak is – az újautós, alkatrész-kereskedelmi és minőségügyi tevékenységét koordinálta, a központ nagykövete volt ezekben az országokban, ami jelenlegi pozíciójához rendkívül hasznos tapasztalattal szolgál.

Autó

Új ügyvezető igazgató a Pappasnál

Christian Schlager váltja az ügyvezető igazgatói székben Friedrich Lixlt a Pappas Auto Magyarország Kft.-nél. Az új igazgató 2011. május elsejétől irányítja hazánk egyik legnagyobb gépjármű-kereskedelmi vállalatát.

Autó

Megjelent a Prémium Autó Plusz 2011

A HVG Online Szakmai Kiadványok sorozat legfrissebb lapjában, a Prémium Autó Plusz 2011 című kiadványban a szerkesztők ismét arra vállalkoztak, hogy bemutassák, értékeljék a magyar prémium autós piacot.

MTI Karrier

Új ügyvezető igazgató az Audi Hungariánál

Július elsejétől az Audi Hungaria Motor Kft. járműgyártásért felelős ügyvezető igazgatói tisztét Ulrich Minke tölti be – jelentette be a társaság szerdán. Az új ügyvezető igazgató Ingolstadtból, az Audi AG-től váltott a magyar vállalathoz. Ezzel az Audi Hungaria ügyvezetése 5 tagúra bővül.

Autó

Magyar vezető a hazai Hyundai élén

A Magyarországon töltött több mint három év után véget ért Richard Kopecny ügyvezetői megbízása a Hyundai Holding Hungary Kft. élén. Az igazgató a jövőben az a márkát nálunk forgalmazó AutoBinck csoport vezetőségében regionális feladatok elvégzésére kapott felkérést, ám megtartja elnöki pozícióját a magyar cégnél.

Autó

Személyi változások a BMW-nél

Szeptembertől Nikos Tagoulis a BMW csoport új regionális kommunikációs vezetője. A görög szakember a Husqvarna kommunikációs vezetői posztjába távozó Manfred Poschenriedert váltja.

Autó

Új vezető a hazai Mercedes élén

Hans Georg Pechhacker március 1-jével, a Mercedes-Benznél Magyarországon végzett sikeres tízéves tevékenység után, hatvanadik életévében, átadja a Mercedes-Benz Hungária Kft. és az EvoBus Hungária Kft. ügyvezetői feladatkörét Ingo Fröhlichnek.

Tilos lesz az olimpián térdelve vagy felemelt ököllel tiltakozni a rasszizmus ellen

Tilos lesz az olimpián térdelve vagy felemelt ököllel tiltakozni a rasszizmus ellen

Elítélték a Munkáspárt 89 és 90 éves aktivistáit, mert aláírást hamisítottak az ajánlóíveken

Elítélték a Munkáspárt 89 és 90 éves aktivistáit, mert aláírást hamisítottak az ajánlóíveken

Több mint kétmilliárd forintos osztalékot fizethet a 4iG

Több mint kétmilliárd forintos osztalékot fizethet a 4iG