szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy német fiatal kicsit kapatosan úgy gondolta levágja a hazafelé vezető utat. Betalált a bielefeldi Kunsthalle művészeti múzeum tavába.

A februári balatoni hummeres jégbeszakadásnak nehéz kihívót találni, a következő német eset bár erős, de továbbra is rosszabb összpontszámú nála. A történet lényege, hogy a 26 éves Sebastian Beyer egy buliból hazaindulva annyira részeg volt, hogy úgy ítélte meg elég józan ahhoz, hogy vezessen. Ezért az apja Mercedesével indult el. 
©
Út közben egy piros lámpát már nem volt türelme kivárni, úgy döntött átvág a közeli múzeumkerten. Kidöntötte a múzeumkerítést, ami viszont kilyukasztotta a kerekét a defektets gumival meg pont a dísztó közepéig jutott.

A sztori vége legalább ilyen kínosra sikeredett, mivel a részeg fiatalt a közeli buszmegállóban csurom vizes ruhájában várakozva könnyen kiszúrták a rendőrök. A kár meghaladja a 35 ezer eurót.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!