szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az egyik ismert autós oldal szerkesztő újságíróját érte utol a bosszú.

Nagyjából egy éve történt, hogy a Pepsi Max reklámjához forgattak egy olyan videót, amelyben egy gyanútlan autókereskedőt egy tesztútra kiadott kocsival majdnem kinyírnak. A videó órásit szólt, főleg, hogy hamar kiderült kamu. Mert az rendben, hogy az átlag autóst játszó, majd elmebetegbe váltó autóvásárló egy profi pilóta Jeff Gordon NASCAR-bajnok volt (sőt még őt is helyettesítették), de az, hogy áldozat is csak egy statiszta volt, már sokaknak nem tetszett. 

Eléggé kiakadt a szakma, többek közt, az egyik legismertebb autós blog a Jalopnik szerkesztősége is, hogy mennyire átlátszó volt az egész műsor. A Pepsinél szerencsére nem sértődtek meg, és kiagyalták, hogyan lehet helyre tenni a dolgokat.

Fogták Jeff Gordont, elmaszkírozták, és csináltak belőle egy taxist, majd elküldték fuvarba a Jalopnik felettébb kritikus szerkesztőjéért Travis Okulskiért. És a fuvar elkezdődött…

 
Itt az eredeti autókereskedős:

Kövesse az Autó rovatot a Facebookon!
A rovat vezető cikkei negyedórával hamarabb kikerülnek a közösségi oldalra, mint a hvg.hu-ra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!