szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Sajátos módját választotta a leánykérésnek egy autómániás amerikai férfi: barátnőjét kedvenc járgányával, egy 1975-ös évjáratú Austin Minivel lepte meg, s a kocsi mellé térdelve kérte meg a hölgy kezét…

„Frankenheidi_Liiiives” - ilyen néven kommentelget a népszerű autós blogon, a jalopnik.com-on a férfi – eredetileg egy autóversenyen szerette volna feleségül kérni párját, de úgy érezte, hogy az ötlet nem eléggé eredeti. Ekkor bukkant rá egy aukciós portálon az ütött-kopott 1975-ös Austin Minire, amely a hölgy kedvenc autója.

A férfi megvette a kocsit, amelynek tetején egy jókora horpadás is látható: elrejtette egy bérelt tárológarázsban, majd átadta a kulcsot a hölgynek, aki alaposan meglepődött, amikor ajtót kinyitva meglátta, hogy mi lapul a garázsban. A meglepetés akkor vett igazán váratlan fordulatot, amikor a férfi a kocsi mellett térdre ereszkedett és a nagymamájától örökölt gyűrűvel megkérte a hölgy kezét, aki természetesen könnyekben tört ki.

)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!