szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hihetetlenül szerencsésnek mondhatja magát egy orosz fiatal, akit látványosan öklelt fel egy személyautó, de karcolás nélkül túlélte az incidenst.

Az incidenst egy biztonsági kamera rögzítette: ezen jól látható, hogy a fiatal suhanc a képbe 0:04-nél belépő jármű elejéről hatalmasat repül, majd  feltápászkodik, int egyet és elbotorkál a helyszínről. Arról keveset tudni, hogyan került a személyautó gépháztetejére, de nem nehéz kikövetkeztetni, hogy valószínűleg nem kellő körültekintéssel lépett az úttestre. Annyi mindenesetre igaz, hogy egy profi kaszkadőrnek is becsületére vált volna ilyen könnyedséggel előadnia egy hasonló „mutatványt”…

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!