szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha valaki összerúgja a port a barátnőjével, mindenképpen zárja le a vitát, mielőtt bepattan egy Ferrari 458 Italiába. Itt a példa Dél-Afrikából arra, hogy miért…

A Zero2Turbo jelentése szerint egy ottani városban, Tembisában egy férfi elmulasztotta rendezni a nézeteltérését a barátnőjével: a dühös ember bepattant a 4,5 literes, V8-as, 562 lóerős sportkocsiba és elviharzott a helyszínről.

Tembisa, Dél-Afrika
©

Ha van olyan autó, amellyel nem érdemes dühösen száguldozni, az a 458 Italia, így nem meglepő, hogy a férfi nem is túl messze elveszítette az irányítást a kocsi felett, lesodródott az útról és nekicsapódott egy épületnek. Az illető minden bizonnyal hamar lenyugodott: állítólag egy szempillantás alatt pattant ki az összetört járgányból és elnézést kért az épület tulajdonosaitól a történtek miatt.

Tembisa, Dél-Afrika
©

Gyaníthatóan a sofőr azóta újra felidegesítette magát, hiszen valószínűleg már kézhez vette az ajánlatot arra vonatkozóan, hogy mennyiért hoznák helyre a szakemberek a csúnyán összetört 458 Italiát…

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mary Trump kész nevet változtatni, hogy eltávolodjon Donald Trumptól

Mary Trump kész nevet változtatni, hogy eltávolodjon Donald Trumptól

Akár tíz évet is kaphat egy orvos, aki hálapénzt fogad el

Akár tíz évet is kaphat egy orvos, aki hálapénzt fogad el

Akár 15 centis hóra is ébredhetünk

Akár 15 centis hóra is ébredhetünk