szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elképesztő jelenetsort rögzített egy térfigyelő kamera Oroszországban.

A főszereplő egy gyalogos, akit egy forgalmas útkereszteződésben néhány másodperc alatt két ízben is elgázoltak. Az illető érthetetlen módon nem várta ki, hogy zöld jelzést kapjon a gyalogátkelőnél: elindult és a láthatóan havas, jeges úton egy autó elé botorkált, amely csak fellökte és elesett.

Pillanatokkal azután, hogy feltápászkodott, a gyalogos folytatta a menetet, de rögtön elgázolta egy tempósabban érkező mikrobusz is. Itt már jóval komolyabb lett a következmény, az ember ugyanis métereket repült: arról nem számolt be a videó feltöltője, hogy milyen sérüléseket szenvedett a gyalogos, aki ekkor már nem tudott egyik pillanatról a másikra felpattanni…

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!