szerző:
hvg.hu

Michael 16 éves fia Maranellóban tűnt fel, lehet, hogy már a Ferrarival közös döntés születik a fiatal pilóta sorsáról.

Mick Schumacher, a Forma-1 hétszeres világbajnokának fia a német F4-es bajnokságot a tizedik helyen zárta, az újoncok különversenyében harmadik lett. Azonban még nem dőlt el, hol folytatja ígéretesen induló karrierjét. A teher persze óriási lesz rajta, bárhogy is alakul a pályafutása, de Mick sorsáról máris elindultak a találgatások, főleg azok után, hogy a tehetséges pilóta Maranellóba, a Ferrari főhadiszállására látogatott.

©

Az ifjú Schumacher elmondta, azért utazott Maranellóba, hogy üdvözölje apja régi barátait. De sokan azt rebesgetik, hogy a pilóta hamarosan bekerül a Ferrari tehetségkutató akadémiájára.

Mindenesetre a Schumacher család sajtósa, Sabine Kehm azt nyilatkozta, februárig eldől, hol folytatja Mick. Lehet, hogy már a Ferrarival közös döntés születik – írja a Nemzeti Sport.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!