szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szorult helyzetben a kreativitás mindennél többet ér, és ez most ismét bebizonyosodott.

Időről időre előkerül egy-egy olyan videó, amin az ellenőrök épp próbálják jobb belátásra téríteni a kedves utast, hogy ugyan váltsa már meg a jegyét, vagy ha nem, hát fizesse ki a potyázás miatti büntetést. Az erre alkalmazott eszközök persze nem mindig szépek, de úgy látszik, az utasokat sem kell félteni.

Az alábbi videóról nem sokat tudni, a felvételen hallható beszéd alapján Oroszországból, esetleg Ukrajnából származhat. Ami viszont biztos, hogy a főszereplő nő nem annyira akart fizetni az utazásért, és amikor az ellenőrök megpróbálták sarokba szorítani, ő angolosan távozott – az ablakon keresztül. A videón jól látszik, hogy a kalauzok próbálták őt visszarángatni az utastérbe, de csak a táskáját sikerült megszerezniük. Csodálatos képsorok, de tényleg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!