szerző:
hvg.hu

Valószínűleg vigyáznak rá az égiek, mert olyasmit úszott meg, amit nemigen lehet.

"Második esélyt kaptam az életre" – így kezdi történetét James Shaw Jr., aki egy 2015-ös élményét osztotta meg a neten. Az írás néhány óra leforgása alatt körbefutott az internetet, a hozzá tartozó videót alig egy hete töltötte fel a YouTube-ra, ám máris közel 3 millióan nézték meg.

A felvétel természetesen egy fedélzeti kamerás felvétel, ám nem olyan, mint amilyet általában megszokhattunk. Shaw egy csapattal vágott neki egy kis hegyi túrának a kanyargós utakon. Sokáig nem is történt semmi különleges, ám az egyik alagútból kiérve azonban csak későn vette észre, merre kanyarodik az út. Az autó hátulja megcsúszott és elindult a szakadék felé. A sebesség miatt a férfi nem tudott időben lefékezni, így az autó átugratott a padka felett, és elindult lefelé. A sofőrnek óriási szerencséje volt, a szakadék ugyanis itt nem volt mély, így néhány méteres zuhanással megúszta a dolgot. Az autó ugyan használhatatlanná vált, Shawt azonban ez érdekelte a legkevésbé.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!