szerző:
hvg.hu

Olyasmit csináltak a Forma-1-es autóval, amit soha senki nem gondolt volna.

Az elmúlt években szinte már megszokottá vált, hogy a Forma-1-es autók nemcsak a versenypályán, hanem azon kívül is fel-felbukkannak. Utcai parádét Budapest is látott már néhányszor, most azonban egy olyan helyre vitték el a Red Bull RB7-et, ahol a legkevésbé számítana rá az ember.

A csapat az ausztriai Kitzbühelbe vitette fel a kocsit, hogy aztán Max Verstappen azzal rója a köröket a sípályán. Az eseményről természetesen videó is készült, egy rövidebb és egy hosszabb változat is.

A látvány már önmagában is elég extrém, ezt azonban sikerült még egy dologgal megfejelni. A 800 lóerős Forma-1-es autó nemcsak extrém téli gumit, de még hóláncot is kapott, a pilóta pedig ezzel együtt pörgette meg a havon a kocsit. A végeredmény tökéletes.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!