szerző:
hvg.hu

Jó néhány furcsaságot láttunk már, de ez mindent visz.

A robogó nem kifejezetten az állatok szállítására alkalmas eszköz, bár egy kosárban ülő kisebb testű kutyát még éppen el tudunk képzelni. A hangsúly viszont itt a kicsin és a kosáron van, vagyis közel sem arra gondolunk, hogy a motoros mögött üljön a nagytestű állat. Van azonban, aki ezt másként gondolta.

Az alábbi videón is pont egy ilyen eset látható. A robogó tulajdonosa úgy gondolta, maga mögé ülteti a szépen megtermett házörzőjét, aki viszont pont úgy viselkedik, mint egy ember. Az állat feltűnően nyugodt, vagyis valószínűleg nem először utazott így gazdájával, azt viszont elképzelni sem tudjuk, milyen lehet, amikor motorra szállnak.

A slusszpoén azonban csak akkor látszik, amikor az őket videózót autós melléjük ér: a kutya egy esernyőt tart a szájában, így várja, hogy hazaérjenek. Parádés, szó szerint.

Még több autós videóért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!