szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A két autós addig-addig próbálta leszorítani egymást az útról, míg végül csúnya baleset nem lett a vége.

Sajnos túlságosan is gyakran látni olyat az utakon, hogy egy sofőrnél elgurul a gyógyszer, és egy egyébként nem túl nagy sérelemért megpróbál revansot venni a másik autóson. Ilyenkor jobb esetben csak dudálás, kiabálás és mutogatás, rosszabb esetben a másik előtti befékezés következik, a lehető legrosszabb verzió viszont az, amikor a másikat megpróbálják leszorítani az útról. Egy ilyen helyzetben a józan észnek már nyoma sincs, és sokszor csak a szerencsén múlik, hogy nem lesz a dologból baleset. Ezúttal viszont épp ez az apróság hiányzott a dologból.

Az alábbi felvételt Thaiföldön készítette egy autós, amikor azt látta, hogy az előtte haladó fehér SUV és a fekete pick-up szó szerint közelharcot vívnak a sávért. Miután a pick-up beelőzte a fehér autót, az megpróbálta visszavenni a pozícióját, ám a kezdetben négysávos út menet közben kétsávosra szűkült, így már a szembe jövő forgalommal is számolni kellett. A frontális ütközést még sikerült elkerülnie a fehér autó sofőrjének, a korrigálástól viszont elkezdett kacsázni a gép, egy ponton túl pedig már nem volt visszaút. A kocsi nekiment a pick-upnak, néhány pillanattal később pedig mind a két autó az út menti fáknak csapódott.

Arról nincs információ, hogy miként végződött a baleset, lett-e sérült, és ha igen, milyen mértékű, de nehezen tudjuk elképzelni, hogy épp bőrrel úszták volna meg a kalandot. Ezek után már csak egy kérdésünk lenne hozzájuk – és azokhoz, akiknél rendszeresen elgurul a gyógyszer az úton, vagy csak simán felsőbbrendűnek érzik magukat: megéri?

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!