szerző:
hvg.hu

A balesetet okozó nő meg akart lépni, de szerencsére volt, aki megállította.

A cserbenhagyásos balesetet a világ minden részén szigorúan büntetik, ennek ellenére mégis vannak, akik szó nélkül le akarnak lépni a helyszínről. Lehet ez egy parkoló autónak tolató autó, egy kisebb karcolás vagy egy komolyabb baleset is, hogy a gázolásról és egyebekről ne is beszéljünk. Ilyenkor többnyire két dolog segíthet: vagy felírják a vétkes autó rendszámát, vagy megpróbálják feltartóztatni addig, amíg a rendőrök ki nem érnek. Most ez utóbbi történt.

A felvételen jól látni, hogy egy Porsche hátulját elkapta egy személyautó az egyik kereszteződésben. Először úgy tűnik, a sofőr azért akar arrébb gurulni, hogy ne tartsa fel a forgalmat, hamar kiderült azonban, hogy nem erről van szó. A nő odébb akart állni, ezért a felvétel készítője utána eredt, és bevágott elé, hogy ne tudjon tovább hajtani. A sofőr először kikerülte őt, ám később már nem tudott mit tenni, a férfi ugyanis kinyitotta a kocsi ajtaját, és egyszerűen kivette a slusszkulcsot. Mint kiderült, nagyon is jól tette, az autót vezető nő ugyanis rettenetesen részeg volt, a balesetet is így okozta.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!