szerző:
hvg.hu

Azt nem tudni, mi húzta fel ennyire, de hamar elvesztette a fejét.

Ausztráliából viszonylag ritkán érkezik fedélzeti kamerás videó, most viszont igen, ami egy igen érdekes jelenetet rögzített. Sajnos a felvétel alatt nincs hangja, így nem tudni, mi idegesítette fel ennyire a motorral szerelt rollerest, de valószínűleg nem lövünk nagyon mellé, ha arra tippelünk, hogy rádudáltak a férfire.

A rolleres először csak behúzódott a sáv közepére, majd egyik pillanatról a másikra elvesztette a fejét, lepattant a járműről és ütött: betörte az autó szélvédőjét.

További érdekesség, hogy bár a felvétel még február 16-án készült, és a rendőrség is megkapta a videót, a férfit még mindig nem találták meg az egyenruhások.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!