szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Próbálták titokban tartani az autó kinézetét. Eddig sikerült.

A másodikgenerációs Peugeot 3008 belteréről nemrég közöltek néhány képet a franciák, de az autó külső kinézetét eddig kifejezetten titkolták. Egészen mostanáig, nemrég ugyanis egy – valószínűleg – ott dolgozó munkás készített egy néhány másodperces felvételt az új autóról.

Bár a videó valóban nem túl hosszú, az már első ránézésre is látszik, hogy az autó egy trapéz alakú hűtőrácsot, valamint a korábbinál karcsúbb fényszórókat kapott.

Persze érdekes kérdést vet fel a videó létezése, pontosabban annak nyilvánosságra hozatala. Ha ugyanis a gyártó titokban akarná tartani a 3008 külsejét, már rég levetette volna azt a YouTube-ról, ellenkező esetben viszont lehet, hogy épp ők szivárogtattak?

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!