szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem érdemes szerelőket sokáig magukra hagyni, mert hasonló csodálatos tárgyakat alkotnak, mint ez is.

A BBQ-autónak egyetlen célja: munkaidőben grillcsirkét sütni. A farmotoros autóban a motor csak a forgató mechanikát működteti, a tüzet elöl rakták meg. Az ilyen mókolások mindig megértő szimpátiára találnak nálunk, még akkor is, ha sem a hatékonyságra nem lehetnek büszkék, sem a húsok vélhetően enyén üzemanyagfüstös aromájára.

A jármű stílszerűen egy Volkswagen Brasilia, ahogy a helyszín is. A kisautót a hetvenes években gyártották milliószámra, és a Bogár 1600-os motorjával üzemelt. Illetve a brazil autók nagy részéhez hasonlóan ez is létezett alkoholos változatúban is, amely talán nem is füstölt olyan büdösen. (Állítólag az ethanolos autóknak inkább popcornillatuk van.)

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!