szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tipikus tankkönyvi példa, ahogy az orosz férfi balesetet szenvedett.

Nem véletlenül mondogatják a szakemberek, hogy csak nagyon körültekintően szabad lelépni az úttestre, és még véletlenül sem szabad a mobilunkat nyomkodni. Ennek ellenére sokan teszik ezt meg, éppen ezért az autósnak duplán-triplán kell figyelnie, nehogy baleset történjen. Vannak azonban olyan helyzetek, amiket nem lehet kivédeni.

Az alábbi videóban szereplő férfi duplán hibázott. Amellett, hogy nem a kijelölt gyalogátkelőhelyen próbált meg átmenni az út egyik oldaláról a másikra, a mobilját is folyamatosan nyomkodta, és már csak akkor vette észre, hogy baj van, amikor a troli megérkezett.

A férfi reakciójából látszik, hogy az első gondolata az volt, hogy átrohan a túloldalra, de erre már nem volt ideje.

A férfinek óriási szerencséje van, mert bár az ütközéstől repült néhány métert, szerencsésen ért földet, és végül épp bőrrel úszta meg az esetet. A videóban látható időbejegyző téves, az eset valójában november 14-én történt.

Még több autós videóért kattintson ide. Hasonlókért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!