szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szemtelenül fiatalok és hihetetlen mennyiségű pénz van a bankszámláikon - lássuk a kocsijaikat!

Oroszországban az utóbbi időkben igencsak megerősödött egy bizonyos réteg, melynek jeles képviselői unalomból akár a legnagyobb címletű bankjegyekkel is begyújthatják dácsájuk aranyozott peremű kandallóját. A tehetős oligarchák értelemszerűen elsősorban az idősebb korosztályt képviselik, de persze nekik is vannak gyermekeik, akik a legtöbb esetben igencsak el vannak kényeztetve, többek közt luxusautók tekintetében is.

©

A Rich Russian Kids és az Instagram segítségével bárki betekintést nyerhet az unatkozó orosz milliárdos csemeték nem éppen hétköznapi életébe. A világhálón megosztott felvételeken a legdrágább Bugattik, Ferrarik, Maybachok és Lamborghinik éppoly megszokott szereplők, mint a giccses ékszerek, a hatalmas yachtok vagy éppen a privát repülőgépek, de az alábbi képválogatásban mi most leginkább a négykerekű különlegességekre fókuszálunk.

©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Dobszay János: Spirit FM, lelketlenül

Dobszay János: Spirit FM, lelketlenül

Hétfőn kinyit, de közben online oktatást is folytat egy budapesti általános iskola

Hétfőn kinyit, de közben online oktatást is folytat egy budapesti általános iskola

Marabu Féknyúz: Szakértői kormány

Marabu Féknyúz: Szakértői kormány