szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 40 éves férfi Erzsébetvárosból Kőbányára hajtott, majd elaludt az autóban.

Egy 40 éves budapesti férfi autózott egyet egy lopott kocsival, majd pár kilométer után egy X. kerületi ház előtt hagyta az autót.

Tavaly október elején este 10-kor a férfi a VII. kerületi Barcsay utcában figyelt fel egy út szélén parkoló autóra, amiben a tulajdonos benne hagyta a slusszkulcsot. A férfi beült az autóba és elhajtott, majd fél óra kocsikázás után egy X. kerületi ház előtt leparkolt és elaludt az autóban.

A nyomozás során kiderült, hogy az autó tulajdonosa pizzát szállított, nem talált parkolóhelyet, ezért hagyta az út szélén a gépjárművet.

A 40 éves férfit még aznap hajnalban a elfogták a kőbányai rendőrök a kocsiban, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi azzal védekezett, hogy aznap este sokat ivott, és nem emlékszik semmire. A férfit ezért végül ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségének elkövetése miatt is felelősségre vonták a rendőrök jármű önkényes elvételének bűntette mellett.

A VII. kerületi nyomozók vádemelési javaslattal küldték tovább az iratokat az illetékes ügyészség felé.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kimondta az Alkotmánybíróság, hogy rendezni kell a sajátos nevelési igényű gyerekek beiskolázását

Kimondta az Alkotmánybíróság, hogy rendezni kell a sajátos nevelési igényű gyerekek beiskolázását

Karácsony: "Fércművet küldött egyeztetés helyett a kormány"

Karácsony: "Fércművet küldött egyeztetés helyett a kormány"

Hadiipari gyárat építenek Kaposváron

Hadiipari gyárat építenek Kaposváron