szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kanada Új-Skócia tartományában a hatóságok annak ellenére visszavontak egy személyre szabott rendszámtáblát, hogy azon csupán egy családnév szerepelt. Az egészről Donald Trump amerikai elnök tehet.

Az eset különlegessége, hogy a rendszámtáblát az után vonták vissza, hogy az azon lévő szöveg 25 éven keresztül senkit sem zavart. A táblát a Grabher család használta, s most Lorne Grabhernek kell visszaadnia azt a hatóságoknak, mert tavaly kiderült, Donald Trump néhány évvel ezelőtt egy véletlenül felvett beszélgetésben  azt mondta beszélgetőtársának, hogy a „Nőket a pinájuknál kell megragadni”. A Grabher pedig grab her formában épp a megragadásról szól.  A szemlélődők így azt hihették, hogy a rendszámtába nem egy családnevet takar, hanem utalás Trump illőnek aligha nevezhető kijelentésére.

Trump, a macsó
©


Míg Grabher harcol igazáért, s követeli vissza a tábláját, a hatóságok legfeljebb abba egyeznének vele, hogy visszatérítik a családnak az új rendszám kiváltásával kapcsolatos költségeket.  

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Óriásit zuhant a magyar építőipar teljesítménye

Óriásit zuhant a magyar építőipar teljesítménye

Újraindulnak a közlekedési vizsgák is

Újraindulnak a közlekedési vizsgák is

Új kapcsoló az Instagramon: a felhasználó dönthet, akarja-e látni a lájkolásokat

Új kapcsoló az Instagramon: a felhasználó dönthet, akarja-e látni a lájkolásokat