szerző:
hvg.hu

Májusban kerül kalapács alá Michael Schumacher egyik legelső Forma–1-es autója.

Michael Schumacher minden idők egyik legnépszerűbb és legsikeresebb és F1-es versenyzője, aki persze nem rögtön az élen kezdte pályáját. Egyik első autója a Benetton B-191-02 volt – ez kerül majd árverésre május 21-én, a May Spa Classic aukción. A Wheels Magazine emlékeztet: ezzel az autóval az 1991-es évben Schumacher és Nelson Piquet is versenyzett.

©

A Bonhams aukciós ház által felújított autó a szakértők várakozása szerint 1,1-1,3 millió dolláros áron kel majd el, ami 324-383 millió forintot jelent. Hogy pontosan mit is tud ennyiért az autó, azt itt találja.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!