szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A motorost bemérhette az eszköz, mert az utasával együtt visszafordult, hogy bosszút álljon a sebességmérőn.

Az autósok (és motorosok) többsége nagyon nem szíveli a traffipaxokat, pedig azok az általános – "úgyis csak pénzbehajtásra vannak" – nézettel ellentétben azért működnek, hogy biztonságosabb legyen a közlekedés. Az eszköz miatt ugyanis azoknak is be kell tartaniuk a sebességhatárokat, akik szeretnek a megengedett legnagyobb sebesség felett autózni.

Általában ők azok, aki hangos káromkodásban törnek ki, ha beméri őket az eszköz, és legszívesebben elpusztítanák az eszközt. Annak ellenére, hogy ezt érthető okokból (meg egyébként is bűncselekmény) nem ajánljuk, úgy tűnik, van, akinek mégis eszébe jut ilyesmi.

Az alábbi videóról nem sokat tudunk, de ha hihetünk a leírásnak, akkor a motorost bemérte a traffipax, mire utasával együtt visszafordult, hogy bosszút álljanak rajta. A készülék alatt nemes egyszerűséggel tüzet gyújtottak, majd nézték, hogy mit alkottak.

Hogy végül tényleg leégett-e, vagy "csak" tönkrement a hőtől, nem tudjuk, de még egyszer hangsúlyoznánk: ilyet soha, senki, még csak véletlenül se tegyen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A japánok az óceánba öntik a fukusimai atomerőmű radioaktív vizét

A japánok az óceánba öntik a fukusimai atomerőmű radioaktív vizét

Roma főszerepekbe roma színészeket – ezen is dolgozik egy speciális ügynökség

Roma főszerepekbe roma színészeket – ezen is dolgozik egy speciális ügynökség

Petry Zsolt tisztára akarja mosni a nevét

Petry Zsolt tisztára akarja mosni a nevét