szerző:
hvg.hu

A biztonsági kamera felvételén jól látható, hogy a Mercedes oldalról kapta telibe a szemétszállítót.

Nem mindennapi balesetet rögzített Szegeden az egyik utcára néző biztonsági kamera. A felvételen jól látható, ahogy a balról érkező szemétszállító autó jobb oldalát telibe kapja a sötét színű Mercedes. A köztisztaság teherautója az ütközéstől az oldalára borult, a hátul kapaszkodó személyzet pedig lerepült róla.

A kereszteződésben – információnk szerint – jobbkézszabály van érvényben, így elméletileg a Mercedesnek lett volna elsőbbsége. Mindenesetre a Mercedes elég nagy erővel ment bele a kukásautóba ahhoz, hogy utóbbit felborítsa.

Személyi sérülésről egyelőre nem érkezett hír, bár a felvételt látva nehéz lenne elképzelni, hogy ne kellett volna ellátni a kukásautó személyzetét. Az viszont óriási szerencse, hogy a teherautó egyikőjükre sem borult rá.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!