szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A parkolóban kiesett a Nissan kereke, amit megpróbáltak visszatenni a helyére a fiatalok. De hogyan!

Talán mondanunk sem kell, mennyire veszélyes, ha valaki nem húzza meg rendesen a csavarokat, miután kereket cserélt az autón. Jobb esetben csak az autós sofőrje (és utasai) kerülnek veszélybe – már ha lehet ezt egyáltalán jobb helyzetnek nevezni –, de sajnos az sem kizárt, hogy valakit eltalál a mozgó kerék, és az bizony nagyon súlyos sérülést tud okozni.

Az alábbi videóban szerencsére semmi ilyesmi nem történt, amit viszont ezek a fiatal srácok művelnek, azt joggal nevezhetnénk az autó meggyalázásának – írja a Jalopnik. A sofőr először a félig üres parkolóban akar néhány kört megtenni a Nissan volánja mögött, a mutatvány azonban félbe szakad, a kocsi bal első kereke ugyanis kiesik a helyéről.

Ez még rendben is volna, ilyesmi azért előfordulhat, ami azonban utána következett, arra nincs bocsánat. Ha hihetünk a szemünknek, az egyik srác egyetlen csavarral próbálta rögzíteni a kereket, így nem túl meglepő módon, néhány centimétert előrébb gurulva a kerék ismét kiesett. Ezúttal viszont már a karosszériát is bontotta.

A felvételt sokadjára megnézve sem tudjuk eldönteni, hogy a videó tényleg komoly, vagy az egész egy megrendezett jelenet. Nagyon reméljük, hogy utóbbi.

Nem mellesleg: ha csak egy ablaktörlőt használ valaki, az legalább a vezető oldalon legyen.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
370 lóerős lett a Cupra Formentor

370 lóerős lett a Cupra Formentor

Mától letölthető a kormány ingyenes otthoni szoftvercsomagja, de ne örüljön előre

Mától letölthető a kormány ingyenes otthoni szoftvercsomagja, de ne örüljön előre

Alig van már pénzük a cirkuszoknak, még egy évet nem élnek túl

Alig van már pénzük a cirkuszoknak, még egy évet nem élnek túl