szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kocsi 1990. január 13-án süllyedt el a homokban, nem sokkal később pedig a víz temette el. Most újra felszínre került.

Különös dologra lettek figyelmesek nemrég az angliai Hayle település óceánpartján: a hullámzás egy 30 évvel ezelőtt elsüllyedt Land Rovert dobott ismét a felszínre.

A kocsi még 1990. január 13-án süllyedt el fejjel lefelé a homokban, miután a tulajdonos Ronnie Hanney a feleségével, Margarettel, valamint a két lányukkal, Ginával és Vikivel a víz szélére hajtott.

A nedves homokban azonban megsüllyedt a kocsi, így a tulajdonos már nem tudott kihajtani belőle. A hullámok szép lassan elérték az autót. Az akkor 16 éves Gina segítségért rohant, az apja pedig haza, hogy traktorral vontassák ki a homokból a Land Rovert, de mindketten elkéstek. A férfi másnap még megpróbálta kiásni az autót, de akkor már fejjel lefelé állt a homokban.

A The Telegraph szerint bár Ronnie Hanney 2015-ben, 69 évesen meghalt, a lányai örülnek, hogy az apjuk "hagyatékát" most felszínre hozta a víz.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Liam Neeson lehet Drebin hadnagy az új Csupasz pisztolyban

Liam Neeson lehet Drebin hadnagy az új Csupasz pisztolyban

A PTE rektora 15 perc alatt két ellentmondó információt kapott a modellváltásról

A PTE rektora 15 perc alatt két ellentmondó információt kapott a modellváltásról

Comirnaty, tozinameran vagy BNT162b2 – Miért van ennyi neve egy Covid elleni oltásnak?

Comirnaty, tozinameran vagy BNT162b2 – Miért van ennyi neve egy Covid elleni oltásnak?