szerző:
hvg.hu

A közel 90 millió forintos Ferrari 430 Scuderiának nem sokáig örülhetett a tulajdonosa. Annak már sokkal inkább, hogy életben maradt.

Elképzelni sem tudunk annál nagyobb örömöt, amikor valakinek végre sikerült megvennie álmai autóját. És elképzelni sem tudunk annál nagyobb bosszúságot, amikor ezt az új autót nem sokkal később valaki megtöri/megkarcolja. Ezt már csak egy dolog tetézheti: ha totálkáros lesz a kocsi.

A dél-yorkshire-i rendőröket viszont egy ilyen esethez riasztották nemrég, akik néhány fotót is megosztottak a balesetről. Az összetört autó azonban nem egy "átlagos" kocsi volt, hanem egy igazi különlegesség: egy Ferrari 430 Scuderia – számolt be róla a Mashable.

Mint kiderült, a tulajdonos alig egy órával korábban vásárolta meg a járművet, ami nem kevesebb mint 3260 ezer fontba, vagyis nagyjából 89 millió forintba került. A rendőrség egyelőre vizsgálja, mi történhetett, de a kiérkezésükkor az aszfalt nedves volt, a kocsit pedig az úttól jó 50 méterrel arrébb találták meg, így nem nehéz kilogikázni, hogy gyorshajtásból származott a baleset. A kocsi azonnal lángra kapott, így végül csak egy marék hamu – meg néhány alkatrész – maradt belőle.

©
©

És hogy hogy történhet egy ilyen baleset? Nagyon könnyen. Elég csak a budapesti Ferrari-balesetre gondolni.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Mészáros Lőrincék 2,3 milliárdért fogják javítani a vízminőséget

Mészáros Lőrincék 2,3 milliárdért fogják javítani a vízminőséget

Világháborús gránátot találtak a Lánchídnál

Világháborús gránátot találtak a Lánchídnál

Pénzbírságra ítéltek egy férfit, aki levizelte az auschwitzi áldozatok emlékművét

Pénzbírságra ítéltek egy férfit, aki levizelte az auschwitzi áldozatok emlékművét

Végtelenül kínos helyreigazítást tett közzé Mészáros tévéje

Végtelenül kínos helyreigazítást tett közzé Mészáros tévéje

Akár börtön is várhat Demeter Mártára?

Akár börtön is várhat Demeter Mártára?

Van-e érdekesebb Harry herceg szakállánál?

Van-e érdekesebb Harry herceg szakállánál?