szerző:
hvg.hu

Szinte állóra kellett fékezni az autókat a szerb autópályán, annyira lecsökkent a látótávolság.

Pénteken szúrta ki az Index azt a Severe Weather Europe Facebook-oldalára felkerült videót, amelyet múlt vasárnap készített Szász Loránd a szerb autópályán. A sofőr a vajdasági Karlóca környékén autózott, amikor a szupercella elérte az autópályát.

A vihar olyan gyorsan és olyan elemi erővel csapott le a közlekedőkre, hogy másodpercek alatt szinte nullára csökkent a látótávolság, így a sofőröknek azonnal fékezniük kellett, és már kapcsolták is be az elakadásjelzőt.

Nem csodálkoznánk, ha a sofőröket hirtelen elfogta volna a halálfélelem.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!