szerző:
hvg.hu

Hiába lengették a sárga zászlót a versenybírók, több autó is balesetet szenvedett.

Nem véletlenül hívják a Nürburgringet Zöld Pokolnak. A világ egyik leghíresebb pályáján ezernyi autó törött már össze, általában azért, mert a sofőrök túlvállalják magukat ott, ahol nem volna szabad. A mostani baleset azonban nem emiatt történt.

A TOP Nürburgring Videos nevű YouTube-csatornára felkerült videó szerint a VLN-versenyen történt balesetért egy olajfolt volt a felelős, amire az egyik versenyző nagy sebességgel ráhajtott. Az autó megcsúszott és a korlátnak csapódott, és bár a versenybírók azonnal elkezdték lengetni a sárga zászlót, többen is karamboloztak utána.

Szerencsére senki nem sérült meg.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!