szerző:
hvg.hu

Átvehették a bajor csapat játékosai az idei szezonra szóló céges autóikat. Szokás szerint nem volt szerény a felhozatal.

Nincs jó passzban a Bayern München mostanság, a PSG elleni 3-0-s vereség után ki is rúgták a csapat edzőjét Carlo Ancelottit, akinek már az utódja is megvan. A  gárdát negyedszer irányítja újra Jupp Heynckes, aki nem csak egy állással, de egy új Audival is gazdagodott gyorsan.

Az Audi mint a csapat egyik főtámogatója az elmúlt évek szokásához hűen ismét vadonatúj Audikkal "biztatja" a csapatot, nem mintha a többségnek nem lenne valamilyen szupersportkocsi is a garázsában, de az egységes megjelenés mégiscsak fontos szempont.

A játékosok persze nem fogják vissza magukat a többség a brutális 4.0 literes biturbó V8-as motorral szerelt RS6 Avant és RS7 Sportback modelleket viszi ilyenkor. Lewandowski, Boateng, Hummels, mind az 580 lovas gépeket stoppolták le idén is.

©
©
©

Az idők változását azért mutatja, hogy sokan kérnek SUV-t, jellemzően persze valami sportos SQ5-öt 354 lóerővel. Robben, Ribery, Müller pedig az SQ7-et, ami már 435 lóerős. Érdekesség, hogy idén senki nem kért, vagy kaphatott például R8-ast, a márka szupersportkocsiját.

©
©
©
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!