szerző:
hvg.hu

Aljona Zajceva szerdán okozott halálos közúti balesetet. Az autója 100 km/h-nál a járdán kezdett el sodródni, elütötte a zebránál várakozókat.

A kelet-ukrajnai Harkov városában rögzítette egy térfigyelő kamera azt a balesetet, amelyet az ukrán oligarcha, Vaszilij Zajcev 20 éves lánya, Aljona Zajceva okozott.

A DailyMail beszámolója szerint a nőnek két éve van jogosítványa, de azóta már négy alkalommal kapták gyorshajtáson, további négy alkalommal pedig egyéb szabálytalanságok miatt büntették meg.

Zajceva a városban 100 km/h-s sebességgel autózott egy olyan helyen, ahol a maximálisan megengedett legnagyobb sebesség 60 km/h-ra lett volna. A nő autója kisodródott, a járdán állók közül 11 embert ütött el. Közülük öten meghaltak, hatan – köztük egy terhes anya – pedig megsérültek. Zajceva sértetlenül szállt ki a Lexusból.

A nő 10 év börtönt kaphat.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!