szerző:
hvg.hu

Az autó tulajdonosa megpróbálta felkészíteni az autóját a télre, de nem sikerült maradéktalanul véghez vinni a dolgot.

Nem lehet elégszer elmondani, mennyire fontos, hogy az autósok a téli hónapok előtt alaposan készítsék fel autóikat a "téli üzemmódra". Szerencsére a rendőrség egy remek plakáttal azért igyekszik segíteni.

Az összes teendő közül talán az egyik legfontosabb, hogy a nyári gumit télire cseréljük, így növelve az esélyét annak, hogy adott esetben elkerüljünk egy balesetet. Az alábbi autós azonban épp ezzel okozott egyet.

A videó leírása szerint a sofőr a baleset előtt saját maga szerelte fel autójára a téli gumikat, majd nem sokkal később útnak indult. A probléma azonban hamarosan jelentkezett: a bal első kerék csavarjait valószínűleg elfelejtette meghúzni, az ugyanis egyszer csak saját útra indult.

A kamerás pechjére épp az ő autója előtt történt mindez, így a kerék telibe kapta a kocsit. Külön érdekes azt látni, hogy a visszapattanó abroncs a felnivel együtt ezek után milyen messzire gurult el.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!