szerző:
hvg.hu

Remélhetőleg, ha ült is valaki a kocsiban, épségben megúszta a rendkívüli utazást.

Nehéz napokat élnek meg Kaliforniában, a szárazság miatti tűzvészek után most esőzések követték egymást az elmúlt napokban. A mentők még mindig áldozatokat keresnek.

A CBS televízió közösségi felületén jelent meg a következő videó, amelyen egy szürke Toyota Prius egyszerűen csak sodródott a sáros vízzel kanyarogva, miközben a törmelék is folyóként robogott le Santa Barbara környékén.

Az egyébként nem derül ki, hogy ült-e valaki a volánnál, de az ablaktörlők mennek, a világítás is, sőt a kanyart is nagyon egyenletesen veszi be az autó.

A Kaliforniában a héten pusztító földcsuszamlások nyomán, szerdára 17-re nőtt a halálos áldozatok száma, és további 48 embert eltűntként tartanak nyilván a környéken.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Az ördög a vállunkon: teszten a V8-as Lexus LC500

Az ördög a vállunkon: teszten a V8-as Lexus LC500

Útrakész a Déli-sarkra induló Rakonczay Gábor

Útrakész a Déli-sarkra induló Rakonczay Gábor

Cupra Ateca-menetpróba: ne nevezd Seatnak!

Cupra Ateca-menetpróba: ne nevezd Seatnak!

Csúnya vereségbe futott bele a Fradi

Csúnya vereségbe futott bele a Fradi

Menekültekkel fotózkodott a pápa

Menekültekkel fotózkodott a pápa

Mi a siker titka? Alex Ferguson segít megérteni!

Mi a siker titka? Alex Ferguson segít megérteni!