szerző:
hvg.hu

Egy szerencsés szemtanúnak sikerült levideóznia a Tesla elektromos kamionját, ami épp a közúton rótta a kilométereket.

Hosszas várakozás után 2017 novemberében Elon Musk végre lerántotta a leplet a Tesla legújabb elektromos járművéről, a kamionról, ami a tervei szerint jelentős mértékben járulhat majd hozzá az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez. És ez könnyen meg is lehet, mert a menetadatok megismerése után a legnagyobb vállalatok sorra rendelik a Teslától a kamiont.

Hogy pontosan mikor érkezik majd az újdonság az utakra, egyelőre nem lehet tudni, a kamiont azonban már javában tesztelik/fejlesztgetik a szakemberek. A dolog pedig valószínűleg jól halad, mert eddig nem lehetett a közúton látni a gépet, a napokban azonban valakinek sikerült egy néhány másodperces videót készíteni a matt fekete kamionról – ami egyelőre pótkocsi nélkül rótta a kilométereket.

A felvétel készítőjének pedig külön hálásak vagyunk, hogy nem függőlegesen tartotta a kezében lévő telefont.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Jól megdrágul a karácsonyfa idén

Jól megdrágul a karácsonyfa idén

Elhunyt Princz Gábor

Elhunyt Princz Gábor

Összefogást hirdetett Márki-Zay ellenzéki mozgalma a 2019-es önkormányzati választásra

Összefogást hirdetett Márki-Zay ellenzéki mozgalma a 2019-es önkormányzati választásra

Trump nem hisz a CIA-nak

Trump nem hisz a CIA-nak

Trump cáfolja Fethullah Gülen kiadatását

Trump cáfolja Fethullah Gülen kiadatását

Gigantikus anyaméhektől jött zavarba az arab emírség

Gigantikus anyaméhektől jött zavarba az arab emírség