szerző:
hvg.hu

A Lincoln sofőrje nem akarta, hogy igazoltassák, így menekülőre fogta a dolgot.

Különleges jelenetet rögzített a napokban két amerikai férfi a Kentucky államban található Carrollton nevű városkában. A felvételen egy rendőr igyekszik igazoltatni a világos színű Lincoln sofőrjét, ő azonban a jelek szerint a legkevésbé sem akarta ezt.

A kocsi sofőrje kétszer is rátolatott a mögötte lévő rendőrautóra, majd másodjára már volt annyi helye, hogy kikanyarodjon a benzinkúttól. Mindeközben úgy tűnt, a rendőr vérnyomása nem különösebben szökött magasra. Persze a rendőrök az ilyen helyzetekre speciális kiképzést is kapnak, így ez nem is csoda, ugyanakkor az már furcsább, hogy miért nem próbálta meg megállítani a kocsit, még mielőtt üldözés lett volna belőle.

Miután a sofőr elhajtott, a rendőr utána indult az autójával. A videón ez már nem látszik, de a menekülő férfi végül árokba hajtott, majd megpróbált elfutni, de végül elkapták és letartóztatták.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!