szerző:
hvg.hu

Bár a főúri jármű nevében jelenleg félig benne van a Mercedes is, azért külön kategória a márkán belül.

Nemrégiben esett át frissítésen a Mercedes-Benz S-osztály, amelynek S400d-s típusú tagját ki is próbálhattuk. Most megérkezett a frissített formulára a csúcskategória a Maybach is.

Az egyik szembetűnő változás, hogy megkapta a Vision Mercedes-Maybach 6 hűtőrácsát, amelyet egy halszálkás öltöny mintázata ihletett. Szintén elég lenyűgöző, hogy két színű fényezést lehet kérni a karosszériához – kilenc félét – amely egyébként visszahozza a korábbi Maybachok ilyen megjelenését.

©
©
©

A leírás szerint a 20 colos kerekek dizájnja szintén új, egyéként ezt a megjelenést a sima S-osztály is megkaphatja. Ezen kívül a beltérhez rendelhető két színkombinációval újítottak még, az armagnac barna/fekete és a szavanna bézs/fekete színösszeállítás lett új a kínálatban. A fekete napabőrt ráadásul lehet arany vagy platina öltésekkel varratni, illetve a dizájn karakterét adó vonalak helyén akár magnolia (liliom) színnel. Hát, ők tudják.

©
©
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!