szerző:
hvg.hu

A Bentley Continental sofőrje frontálisan csapódott egy éppen elinduló autóba. A vétkes sofőr elszökött a helyszínről.

Valószínűleg senkinek sem kell elmagyarázni, miért veszélyes lakott területen belül 130 km/h közeli sebességgel száguldozni, de akiben van némi kétség a dologgal kapcsolatban, annak figyelmébe ajánlanánk az alábbi videót.

A DailyMail beszámolója szerint a Bentley Continental sofőrje nagyjából 130 km/h-val száguldozott a csendes brit faluban, amikor az egyik kanyart képtelen volt bevenni. Először nekiütközött az útpadkának, majd frontálisan csapódott egy épp elinduló autóba.

A vétkes sofőr az eset után elszökött a helyszínről, a rendőrség azonban később a vérminták alapján beazonosította. Végül 14 hónap börtönt kapott.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!