szerző:
hvg.hu

A belső sávban érkező Mercedes szinte fékezés nélkül rohant bele a Ladába.

Sok szempontból is tanulságos az az autós videó, amit nemrég rögzített egy ukrán kocsi fedélzeti kamerája. A képeken egy minden szempontból kivédhető és elkerülhető baleset látható, ami sajnos nagyon rossz véget ért.

Hiába volt ugyanis egykor elnyűhetetlen autó a Lada Niva, vannak olyan helyzetek, ahol ez már nem számít. Ilyen például az alábbi videó is: az orosz tajgajáró kocka sofőrje a külső sávból akart átsorolni a belsőbe, valószínűleg azért, hogy megforduljon és a másik irányba haladjon tovább. A belső sávban azonban rohamtempóban érkezett egy Mercedes furgon, aminek sofőrje már képtelen volt megállni, így szinte teljes gázzal kapta oldalba a Nivát.

A Lada két utasa meghalt, a furgonban utazó két gyerek pedig megsérült. Külön szomorú, hogy a felvételen szereplő fehér színű autó sofőrje minden különösebb gondolkodás nélkül hajtott tovább a helyszínről.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!