szerző:
hvg.hu

A kereszteződésnél álló Renault hátulján tudott megkapaszkodni a rendőr, majd ártalmatlanná tette a részeg sofőrt.

Akciófilmekben gyakran látható jelenet, hogy a bűnözőt úgy sikerül csak megállítani, hogy a mozgó autóra felkapaszkodva a rendőr betöri a szélvédőt, majd a kocsiba bemászva teszi ártalmatlanná a sofőrt. Valami hasonlót sikerült összehoznia egy orosz rendőrnek, az egészből épp csak az hiányzott, hogy menet közben ugorjon fel a járműre.

A kereszteződésnél álló Renault hátuljára akkor ugrott fel a rendőr, amikor az épp elindult, majd miután megkapaszkodott, elkezdte verni a hátsó szélvédőt. Miután sikerült lyukat ütni rajta, bemászott az utastérbe, majd a részeg tolvajt elkapva megállította az autót.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!