szerző:
hvg.hu

Ilyen az, amikor az autósok egy kis oda nem figyeléssel pillanatok alatt komoly károkat képesek okozni.

Gyönyössel legutóbb akkor fogalkoztunk, amikor néhány hete beszámoltunk arról, hogy itt kaphatók hazánkban azok a vadonatúj, 6-10 millió forintos UAZ terepjárók, melyeknél még a Lada Nivák is sokkal újabb fejlesztésnek tekinthetők. Most pedig az egyik benzinkútja révén került be a híradásokba ez a Heves megyei város.

Történt ugyanis, hogy az alábbi felvételeken látható Mercedes A-osztály sofőrje óvatlanul komoly károkat okozott az egyik gyöngyös benzinkúton. A benzinkút közlése szerint a szerencsétlenül járt autós nyitás előtt érkezett, leakasztotta a pisztolyt és az autó töltőnyílásába helyezte azt, ám - miután a töltőállomás még nem működött - a kútoszlop nem volt "felszabadítva", a szivattyú értelemszerűen nem működött.

Az autós ezután odakint mindent úgy hagyva a shopba ment, hogy megtudja, miért nem jön üzemanyag a kútból.

Megkapta a szükséges felvilágosítást, visszament az autójához, beült és elindult. Arról viszont megfeledkezett, hogy a pisztolyt előtte visszategye a helyére.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!